Sectors econòmics emergents i formació professional al sector agroalimentari de la Regió Metropolitana de Barcelona

Ahir dilluns 14 de març, es va fer al Consell Comarcal una jornada del programa Treball, Talent i Tecnologia per analitzar els perfils de treball emergents en el sector agroalimentari i les competències requerides per a aquests perfils. També es van analitzar la transformació digital de les empreses del sector agroalimentari i les necessitats de formació en competències digitals de les persones que hi treballen.

 

Presentacio-SSEE-CC_AP
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

 

 

 

 

Exposició de l’Observatori FP i Mercat de Treball

de la Fundació BCN Formació Professional

En el transcurs de la jornada es va presentar un estudi fet per l’Observatori FP i Mercat de Treball de la Fundació BCN Formació Professional en què es valora l’adaptació i l’adequació de l’oferta formativa professionalitzadora a les transformacions de les principals ocupacions de l’Agricultura. Aquest estudi permetrà al Consell Comarcal proposar accions que contribueixin a  garantir la qualitat i la millora del sistema de formació professional amb relació a la cadena de valor de l’alimentació i les begudes a l’Alt Penedès.

 

 

 

 

 

 

 

Exposició del Director de l’Escola Agrària 

de Vitivinicultura i Enologia d’Espiells

En el marc de la jornada, també es van presentar dues ponències de Joan Solé, director de l’Escola Agrària de Vitivinicultura i Enologia d’Espiells, i Rubén Nadal, coordinador Innova FP de IES Eugeni d’Ors, per il·lustrar, des de la perspectiva de dos centres formatius de la comarca, quines seran les noves ocupacions d’aquesta cadena de valor, quines eines seran necessàries per treballar-hi i com l’habilitació digital serà necessària per emprendre nous negocis i ocupacions sostenibles.

 

 

 

 

 

 

Exposició del Coordinador d’Innova FP 

de l’Institut Eugeni d’Ors

Agraïm tant a ponents com a participants a la jornada, el seu interès en visibilitzar els canvis que es donen al mercat laboral dins de la cadena de valor de l’alimentació i les begudes, així com l’adaptació de la formació professional per innovar i oferir uns estudis de qualitat en relació a les novetats empresarials.

TTT