RECURSOS PER PERSONES

POSA'T A PROVA

Des del TTT t’animem a poder fer aquest petit test que t’ajudarà a saber quins són els teus punts forts i febles en l’ús d’eines digitals per poder accedir a la nostra formació.

 

Una vegada finalitzat ens posarem en contacte amb tu per poder oferir-te aquelles formacions més adequades al teu nivell.

ACREDITACIÓ
DE COMPETÈNCIES
DIGITALS - ACTIC

L’ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) és un certificat emès per la Generalitat de Catalunya que permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador.

COM GESTIONAR LA INFORMACIÓ?

Ets una persona informada o sobreinformada? T’has parat mai a pensar com afecta la quantitat d’informació que reps al cap del dia i com la utilitzes? Creus que ho fas bé? En aquesta classe magistral per part de l’Adrià Caballero descobriràs eines, recursos i rutines perquè la informació no es converteixi en infoxicació.

APRÈN OUTLOOK

L’Outlook és més que un programa per enviar i rebre correus electrònics. En aquest curs d’una hora aprendràs trucs i dreceres que mai havies imaginat.

APRÈN GENIALLY

Descobreix com elaborar les presentacions més atractives de les teves presentacions. Genially és l’eina.

APRÈN TRELLO

Trello és un gestor de projectes en línia que t’ajudarà a organitzar cites, lliuraments i recordatoris per compartir amb el teu equip. Amb aquesta classe virtual podràs descobrir els avantatges de l’eina.

treball-talent-tecnologia-futur-t

Consell Comarcal Alt Penedès

c/ Hermenegild Clascar, nº 1-3. 08720 Vilafranca del Penedès

Tel: (93) 890.00.00 – EXTENSIÓ 130  134 i 165

tttpenedes@ccapenedes.cat

© 2021 TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA – PENEDÈS | Avís Legal | Política de PrivacitatPolítica de Galetes | Disseny web: Disculpi Studio

TTT