RECURSOS PER EMPRESES

COM SOL·LICITAR EL BO DIGITAL?

QÜESTIONARI DE LA COMISSIÓ INDÚSTRIA 4.0

Eina d’autodiagnòstic per iniciar una reflexió estratègica en una organització, per tal d’analitzar la seva posició actual a partir del coneixement de totes les oportunitats que ofereix la Indústria 4.0 desenvolupada per la Comissió Indústria 4.0 que agrupa tots els col·legis d’enginyers.

INFORME ALIMENTACIÓ I BEGUDES A CATALUNYA

El sector de l’alimentació i begudes és el primer sector de la indústria catalana amb una facturació global de 38.205 M€ i amb més de 160.000 empleats. Aquest estudi realitzat per ACCIÓ en repassa les principals xifres i les oportunitats més destacades a Europa, Amèrica o l’Àsia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PROGRAMA ProACCIO 4.0

El programa ProACCIÓ 4.0 engloba diversos serveis, ajuts, programes i activitats que ACCIÓ posa a la teva disposició per fer el salt cap a la indústria 4.0.

COM FER REUNIONS VIRTUALS EFECTIVES?

Les reunions virtuals han passat de ser una solució a un problema. La gent es queixa perquè són avorrides o innecessàries. Aprèn a ser més eficient en la conducció de reunions en línia a través d’aquest vídeo.

APRÈN SLACK

Per poder treballar amb ordre i claredat amb un equip de persones no hi ha millor eina que l’Slack. En aquest vídeo d’una hora t’expliquem les principals eines i avantatges.

APRÈN TRELLO

Trello és un gestor de projectes en línia que t’ajudarà a organitzar cites, lliuraments i recordatoris per compartir amb el teu equip. Amb aquesta classe virtual podràs descobrir els avantatges de l’eina.

treball-talent-tecnologia-futur-t

Consell Comarcal Alt Penedès

c/ Hermenegild Clascar, nº 1-3. 08720 Vilafranca del Penedès

Tel: (93) 890.00.00 – EXTENSIÓ 130  134 i 165

tttpenedes@ccapenedes.cat

© 2021 TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA – PENEDÈS | Avís Legal | Política de PrivacitatPolítica de Galetes | Disseny web: Disculpi Studio

TTT