RECURSOS PER EMPRESES

QÜESTIONARI DE LA COMISSIÓ INDÚSTRIA 4.0

Eina d’autodiagnòstic per iniciar una reflexió estratègica en una organització, per tal d’analitzar la seva posició actual a partir del coneixement de totes les oportunitats que ofereix la Indústria 4.0 desenvolupada per la Comissió Indústria 4.0 que agrupa tots els col·legis d’enginyers.

INFORME ALIMENTACIÓ I BEGUDES A CATALUNYA

El sector de l’alimentació i begudes és el primer sector de la indústria catalana amb una facturació global de 38.205 M€ i amb més de 160.000 empleats. Aquest estudi realitzat per ACCIÓ en repassa les principals xifres i les oportunitats més destacades a Europa, Amèrica o l’Àsia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PROGRAMA ProACCIO 4.0

El programa ProACCIÓ 4.0 engloba diversos serveis, ajuts, programes i activitats que ACCIÓ posa a la teva disposició per fer el salt cap a la indústria 4.0.

COM FER REUNIONS VIRTUALS EFECTIVES?

Les reunions virtuals han passat de ser una solució a un problema. La gent es queixa perquè són avorrides o innecessàries. Aprèn a ser més eficient en la conducció de reunions en línia a través d’aquest vídeo.

APRÈN SLACK

Per poder treballar amb ordre i claredat amb un equip de persones no hi ha millor eina que l’Slack. En aquest vídeo d’una hora t’expliquem les principals eines i avantatges.

APRÈN TRELLO

Trello és un gestor de projectes en línia que t’ajudarà a organitzar cites, lliuraments i recordatoris per compartir amb el teu equip. Amb aquesta classe virtual podràs descobrir els avantatges de l’eina.

treball-talent-tecnologia-futur-t

Consell Comarcal Alt Penedès

c/ Hermenegild Clascar, nº 1-3. 08720 Vilafranca del Penedès

Tel: (93) 890.00.00 – EXTENSIÓ 131 i 132

tttpenedes@ccapenedes.cat

© 2021 TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA – PENEDÈS | Avís Legal | Política de PrivacitatPolítica de Galetes | Disseny web: Disculpi Studio

TTT