Realitat Augmentada aplicada a la Restauració

EXPERIÈNCIA DE REALITAT AUGMENTADA APLICADA A LA RESTAURACIÓ
DE L'ALT PENEDÈS

Aquest projecte tracta de generar una experiència digital que posi en valor els productes típics de l’Alt Penedès 

oferint al client de restaurant una experiència digital diferent.

 

 

A partir dels 6 productes seleccionats per desenvolupar l’experiència, i com a prova pilot, es va aprofitar la 358ª edició de la Fira del Gall, organitzada pel Servei de Turisme de  l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, per poder observar la resposta de la població en la utilització d’aquest tipus de tecnologia en relació a productes típics de l’Alt Penedès.

També es va fer difusió a través de xarxes socials de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i del Consell Comarcal per poder donar a conèixer la iniciativa que es podria veure el cap de setmana del 17 i 18 de desembre de 2022.

WhatsApp Image 2022-12-20 at 08.48.06 (4)

Al Punt d’Informació de la Fira del Gall 2022, es va afegir un panell informatiu sobre l’aplicatiu de Realitat Augmentada del Gall del Penedès IGP, juntament amb informació turística i el programa dels actes.

 

Aquest mateix cartell estava situat al punt de veda dels productors i a les guixetes de compra de tiquets de la Fira.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dins de la carpa de Restauració, on es servien els plats de la fira, es va fer difusió a través de peus de taula on s’exposava el codi QR i la frase: “Productes de proximitat de l’Alt Penedès en Realitat Augmentada” CONEIX EL GALL DEL PENEDÈS!

 

Es feia menció a les diferents comptes de xarxes socials per fer-ne difusió a nivell particular: @ccapenedes, @dibacat @economieslocals, i els hashtags: #tttpenedes #productesterra #galldelpenedes#TransformacióDigital   #RealitatAugmentada #TreballTalentTecnologia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp Image 2022-12-20 at 08.48.06 (1)

Considerem que l’experiència, com a prova pilot, va tenir molt bona rebuda entre els assistents a la Fira del Gall del Penedès.

 

Recopilant les dades d’entrada a l’aplicatiu, durant el cap de setmana del 17 i 18 de desembre de 2022, van accedir a veure la Realitat Augmentada, el vídeo promocional del Gall i la informació dels productors de l’Alt Penedès, un total de 250 persones. 

 

Agraïm a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès la bona predisposició a poder fer aquesta prova pilot amb un dels productes més típics de l’Alt Penedès.

treball-talent-tecnologia-futur-t

Consell Comarcal Alt Penedès

c/ Hermenegild Clascar, nº 1-3. 08720 Vilafranca del Penedès

Tel: (93) 890.00.00 – EXTENSIÓ 130  134 i 165

tttpenedes@ccapenedes.cat

© 2021 TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA – PENEDÈS | Avís Legal | Política de PrivacitatPolítica de Galetes | Disseny web: Disculpi Studio

TTT