Programa Dona: Mentories estratègiques per a la capacitació digital i lideratge femení

INSCRIPCIONS

Benvinguda! 

Si estàs aquí és que ets una dona professional que ocupes un càrrec directiu o intermig, amb poder de decisió en una empresa agroalimentària o de serveis auxiliars de la cadena de valor de l’alimentació i les begudes de la comarca de l’Alt Penedès.

En el marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona, impulsat per el Consell Comarcal, mancomunadament amb els 27 municipis de la comarca, el Programa Dona és una de les línies d’actuació 100% finançades, que iniciem aquest estiu,.

Al Programa Dona volem treballar al teu costat durant 3 mesos (Setembre, Octubre i Novembre de 2022) en els que tindràs accés a 6 sessions individuals de mentoria online per a  per a ajudar-te a que t’apoderis en un d’aquests 5 àmbits tematics:

  • Desenvolupament de negocis conscients
  • Transformació digital
  • Marketing online amb valors
  • Innovació social digital i impacte
  • Lideratge en femení i sostenibilitat personal

A més, durant aquests tres mesos crearem una “Tribu” amb altres persones amb el teu perfil i us ajudarem, en 3 sessions presencials de grup, a establir vincles emocionals i nexes significatius entre vosaltres, fomentarem l’aprenentatge d’experiències entre iguals, i impulsarem la intel·ligència col·lectiva, que és la clau per a maximitzar la creació de xarxa i l’impacte social.

Ens fa molta il.lusió que vulguis participar en aquest programa, que sabem que tindrà molt de valor i serà molt transformador per a tu!

Només hi ha 10 places disponibles.

És farà una selecció de les participants definitives en base a criteris d’actitud innovadora, valors personals i ganes de generar un impacte positiu a través de l’activitat professional i la capacitació digital i tecnològica, fruit de la participació en aquest programa.

Dates clau

  • Les inscripcions finalitzen el 5 d’agost a les 23:59h.
  • Es notificaran les guanyadores per e-mail el 12 d’agost.
  • Reconfirmarem les guanyadores per telèfon el 12 d’agost, així que estigues alerta!

Molta sort… i ens veiem al Programa Dona!

TTT