FORMACIÓ EN TRACTORÍSTA 4.0
A L’ALT PENEDÈS

FORMACIÓ EN TRACTORÍSTA 4.0
A L’ALT PENEDÈS

L’activitat agrícola és un dels elements característics de la comarca de l’Alt Penedès, i alhora, element clau de la seva indústria. Per aquest motiu, és important oferir una formació a persones, en maquinaria agrícola 4.0 de la cadena de valor de l’alimentació i les begudes, posant el focus en la presa de contacte i  foment de les competències digitals que afecten a l’operativitat dels tractors i que ens permeten dur a terme feines a la vinya, automatitzacions, sistemes làser, robots, intel·ligència artificial i sensòrica..

 

Amb aquesta, es cerca millorar les habilitats digitals i alhora afavorir la millora d’ocupabilitat de les persones, augmentant les seves competències i adequant-les a les necessitats de les empreses i a les tendències del sector.

 

 

FORMACIÓ DE 20 HORES DE DURADA. 

Sessions de 3h en horari de tarda.

 

NOMBRE D’ALUMNES

Es seleccionaran 15 alumnes amb una preselecció prèvia en què es valorarà trajectòria professional, formació prèvia, motivacions i interessos, així com nivell de digitalització previ per seguir la formació.

 


 

CONTINGUTS DEL CURS

 

1. Introducció. Agricultura de precisió. UMA-UPC.

 

2. Conceptes teòrics. Noves tecnologies. Maquinària. Robòtica UMA-UPC.

3. JD: Explicació de la tecnologia disponible. Connexions CanBus, ISO Bus. Elements electrònics. Programació i prestacions. Mapes. Gestió de dades. 

4. AGCO: Explicació de la tecnologia disponible. Connexions CanBus, ISO Bus. Elements electrònics. Programació i prestacions. Mapes. Gestió de dades.

5. CNH: Explicació de la tecnologia disponible. Connexions CanBus, ISO Bus. Elements electrònics. Programació i prestacions. Mapes. Gestió de dades.

6. CARRARO/WAATIC: Explicació de la tecnologia disponible. Connexions CanBus, ISO Bus. Elements electrònics. Programació i prestacions. Mapes. Gestió de dades.

7. Gestió de les dades. BigData. Conclusions/debat final.

 

Una de les sessions es realitzarà a l’AGRÒPOLIS, Viladecans, a la Seu del Grup de Maquinària de la UPC.

 

Certificat de formació

treball-talent-tecnologia-futur-t

Consell Comarcal Alt Penedès

c/ Hermenegild Clascar, nº 1-3. 08720 Vilafranca del Penedès

Tel: (93) 890.00.00 – EXTENSIÓ 130  134 i 165

tttpenedes@ccapenedes.cat

© 2021 TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA – PENEDÈS | Avís Legal | Política de PrivacitatPolítica de Galetes | Disseny web: Disculpi Studio

TTT